Netl kleding van brandnetels

Netl maakt mooie mode van brandnetels van Nederlandse bodem. Ja, het is echt gemaakt van brandnetels en het prikt niet! Het maken van kleding met brandnetel kost minder energie en er is veel minder water voor nodig dan katoen.

Na zeven jaar hard werken presenteert Netl dit seizoen hun eerste volledige collectie, te koop bij watMooi. Dat de bekende ecodesigner Rianne de Witte heeft meegewerkt is te zien, het resultaat mag er wezen!

Brandnetels van eigen bodem

De brandnetels worden op eigen velden in Nederland verbouwt. Brandnetels groeien zelfs in ons klimaat snel, met minder water en zonder pesticiden of andere chemische stoffen (daar zorgen die prikkels voor). Een heel duurzaam alternatief dus! Bekijk de collectie bij watMooi.

Mooie kleuren

De warme, kleurrijke Netl knitwear collectie is een mix van katoen en brandnetel. Brandnetel laat zich makkelijk kleuren waardoor deze collectie schitterende intense kleuren kan laten zien. Wat dacht je van de Netl Shake jurk gemaakt van brandnetels: supervrouwelijk en makkelijk draagbaar.

De collectie van Netl bestaat uit warme, kleurrijke knitwear en is een mix van katoen en brandnetel. Bekijk de Netl collectie bij watMooi.

 

netl_collectie_watmooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *