Win een setje duurzaam ondergoed (voor dames)

Begin jouw duurzame lifestyle bij het begin, namelijk je ondergoed! Je ondergoed zit het dichtste op je huid, dus dan is het extra fijn dat het van een natuurlijk materiaal is gemaakt, zonder schadelijke stoffen.

Lotika is een webshop waar je allerlei duurzaam basics kunt vinden, zoals sokken, hemden, leggings en ondergoed. En deze maand mogen wij een super vrolijk setje weggeven van het merk Tranquillo!

Het setje bestaat uit een slip en een hemdje, en je kunt daarbij kiezen uit 4 leuke kleuren.

Zo begin je je dag extra vrolijk! Je kan een setje winnen in de kleuren navy, petrol, rood of zwart in de maten S t/m XL. Kijk op de site bij Lotika voor meer info over het setje en het merk Tranquilllo.

Tranquillo is een super leuk merk dat door de hele keten zo duurzaam mogelijk produceert. Het materiaal is biologisch katoen dat GOTS gecertificeerd is, en de kleding is sociaal en ecologisch verantwoord geproduceerd.

De actie loopt de hele maand november.

Winnen? Meld je aan, en doe mee!

In onze nieuwsbrief berichten we je 1 a 2 keer per maand over nieuwe winacties, interessante blogs over duurzaamheid en andere leuke updates. Je kan je altijd hiervoor weer afmelden. Je gegevens worden veilig verwerkt voor deze actie volgens onze privacyverklaring.