Het is juni, bijna zomer en volgende maand begint de zomervakantie al! Ik vind dit echt een heerlijke tijd. Maar ook is het tijd om na te denken wat je met je kinderen allemaal gaat doen in de zomervakantie. Ik ga altijd lekker ergens kamperen, maar ook op de dagen dat we thuis zijn zoek ik altijd naar leuke dingen om te doen.

En om die dagen wat makkelijker te maken, komt extra speelgoed goed van pas! Of het nu voor thuis is, onderweg of op de camping, elk kind wordt blij van nieuw speelgoed!

Dankzij webshop de Kleine Vogelaar mogen we een super leuk kindervakantiespeelgoedpakket weggeven! Naar keuze voor een jongen of een meisje. Al dit speelgoed is helemaal verantwoord en duurzaam gemaakt.

Deze super leuke puzzels zijn een kleurplaat en puzzel in één. Dubbel plezier dus!

Leuk houten vangspel dat goed is voor de oog-hand coördinatie en fijne motoriek.

 

Leuke bal van natuurrubber, er zijn 11 soorten waar je één van mag kiezen, neem een kijkje op de site voor alle prints!

Laat ons weten welke puzzel en bal je wint, en doe mee! De winactie geldt de hele maand juni. Dus begin juli (nog vóór de zomervakantie) zul je dan je pakket ontvangen!

Vul je gegevens in en doe mee!

Door mee te doen ontvang je automatisch onze nieuwsbrief (waarin we je vertellen over nieuwe leuke acties!). Je kunt je hiervoor altijd weer afmelden.