WIN een riem van ge-upcycled vrachtauto-binnenband

Een duurzame riem, heb je daar wel eens aan gedacht? Ik wel, ik wilde er namelijk iemand eentje cadeau geven. Maar het was nog best lastig een riem van duurzaam materiaal te vinden! Ze zijn natuurlijk vaak van leer, of anders van synthetisch materiaal en sowieso niet op een eerlijke manier geproduceerd.

Super duurzaam: vrachtauto-binnenband

Bij webshop Ecowings vind je unieke accessoires zoals tassen en riemen van ge-upcylede afvalmaterialen, zoals deze riem die gemaakt is van ge-upcycled vrachtauto binnenband! De binnenbanden worden uit de afvalstroom van India gehaald en een tweede leven gegeven, waardoor dit rubber niet verbrand wordt en de CO2-uitstoot aanzienlijk wordt verminderd.

ecowings win

De Kaya damesriem is een slanke, elegante riem. De riem is heel soepel en onverwoestbaar sterk. Hij is er in 2 maten, dus past altijd. Elke riem heeft een eigen textuur en is uniek. De riem heeft een grote zilverkleurige gesp. De achterkant van de riem is rood.

Sociaal en eerlijk gemaakt in India

Ecowings is een sociale onderneming in India en biedt momenteel werkgelegenheid en opleiding aan een team van 20 lokale ambachtslieden. Alle producten worden met de hand gemaakt. Ze laten zien dat je kwaliteit en design ook mogelijk is wanneer je voor sociaal en duurzaam kiest!

De maand kun je namens Ecowings een mooie riem voor dames winnen, super duurzaam en uniek, maar ook stijlvol.

Deze actie loopt de hele maand februari en iedereen uit België en Nederland mag deelnemen.

Winnen? Meld je aan, en doe mee!

    In onze nieuwsbrief berichten we je 1 a 2 keer per maand over nieuwe winacties, interessante blogs over duurzaamheid en andere leuke updates. Je kan je altijd hiervoor weer afmelden. Je gegevens worden veilig verwerkt voor deze actie volgens onze privacyverklaring.