Wol is een heerlijk natuurlijk materiaal voor baby’s, het is niet alleen heel zacht maar helpt ook heel goed de temperatuur te reguleren. Het is lekker warm in de winter, en koel in de zomer. Heerlijk dus voor de allerkleinsten tijdens de aankomende koude maanden!

De producten van Woolskins zijn op duurzame wijze gemaakt, en daardoor extra veilig en natuurlijk zonder chemische stoffen. Deze maand mogen we een leuke set weggeven voor baby’s! Namelijk een speciale wikkeldeken (wrap) voor baby’s tot 1 jaar en een leuk paar slofjes!De set bestaat uit een wikkeldeken (t.w.v €55,-) en een paar slofjes (t.w.v. €18,-) in een kleur naar keuze. Neem een kijkje op de site van Woolskins voor meer informatie, de maten en alle kleuren waaruit je kunt kiezen!

Kans maken? We mogen deze set weggeven aan onze nieuwsbrieflezers, meld je dus aan en maak kans!

Winnen? Meld je aan, en doe mee!

   

In onze nieuwsbrief berichten we je 1 a 2 keer per maand over nieuwe winacties, interessante blogs over duurzaamheid en andere leuke updates. Je kan je altijd hiervoor weer afmelden. Je gegevens worden veilig verwerkt voor deze actie volgens onze privacyverklaring.