Win een biologisch en eerlijk gemaakt dames t-shirt van Lotika

Het ene duurzame kledingstuk is het andere niet. Er kan best veel verschil zitten in hoe duurzaam een kledingstuk echt is. Lotika is een duurzame webshop waarbij je weet dat alles écht helemaal duurzaam is. Ze hebben nu een eigen lijn met heel mooie basic dames t-shirts van hoge kwaliteit. Deze zijn van 100% biologisch katoen en ook zijn ze helemaal eerlijk gemaakt.

Deze echt duurzame shirts zijn er in heel veel leuke kleuren, en wij mogen er deze maand eentje weggeven!

winactie lotika shirt

Ben je op zoek naar een fijne basic voor in je duurzame (capsule) garderobe? Dit shirt is verkrijgbaar in vele mooie kleuren en pas bij vele outfits. Casual op een spijkerbroek, zomers op een rokje of netjes met een pantalon of lange rok. Met dit shirt kun je echt alle kanten op.

De shirts zijn super zacht, en blijven lang mooi dankzij de hoge kwaliteit. Ze hebben een mooie pasvorm met een ruime ronde hals. Een echt mooi vrouwelijk t-shirt!

De actie loopt de hele maand april.

Doe mee en win!

    In onze nieuwsbrief berichten we je 1 a 2 keer per maand over nieuwe winacties, interessante blogs over duurzaamheid en andere leuke updates. Je kan je altijd hiervoor weer afmelden. Je gegevens worden veilig verwerkt voor deze actie volgens onze privacyverklaring.