Win een duurzaam ‘superheroes wear masks’ t-shirt

Wil je op een leuke en duurzame manier een statement maken, dat kan met dit leuke ‘superheroes wear masks’ t-shirt, nu natuurlijk super actueel! Ook een heel origineel cadeau voor iemand die in de zorg werkt 🙂

Dit shirt van webshop Lotika is er voor zowel dames als heren in elk 3 kleuren. Het is van biologisch katoen (met GOTS keurmerk) en heeft het FairWear label. Een heel duurzaam t-shirt dus!

De dames variant is er in de kleuren groen, roze en blauw in de maten S t/m XL. De heren variant is er in de kleuren donkerblauw, wit en zwart in de maten S t/m XXL. In het winactie formulier kun je aangeven welke je wilt winnen, maar let op, dit is een eenmalige uitgave dus zolang de voorraad strekt!

Webshop Lotika is een super leuke webshop waar je naast fijne t-shirts terecht kunt voor sokken, ondergoed en schoenen (en nu mondmaskers), voor dames én heren. Alles bij Lotika is duurzaam gemaakt, van biologisch katoen en met het FearWear label.

De actie loopt de hele maand augustus. Kijk op de site van Lotika voor alle kleuren.

Winnen? Meld je aan, en doe mee!

Welk t-shirt wil je winnen?

In onze nieuwsbrief berichten we je 1 a 2 keer per maand over nieuwe winacties, interessante blogs over duurzaamheid en andere leuke updates. Je kan je altijd hiervoor weer afmelden. Je gegevens worden veilig verwerkt voor deze actie volgens onze privacyverklaring.