Deze leuke sokken van Healthy Seas zijn heel bijzonder. Ze zijn gemaakt van biologisch katoen gecombineerd met garen dat gemaakt is van gerecyclede visnetten!

Helaas blijven er vele visnetten achter op de bodem van de zeeën. Deze zijn funest voor veel zeedieren en dragen bij aan de plastic soep. Ook spoelen ze veel aan op de stranden.

Healthy Seas is een internationaal initiatief van vrijwilligers, NGO’s, overheden en bedrijven, dat ervoor zorgt dat oude visnetten worden opgedoken, ingezameld en daarna een tweede leven krijgen. De visnetten worden niet gedumpt of verbrand, maar gerecycled tot een nieuwe grondstof: ECONYL® garen. De Healthy Seas sokken worden in een kleine oplage gemaakt en Ecomondo is trots om ze te mogen aanbieden.

Namens webshop Ecomondo mogen we deze maand 5 paar Healthy Seas sokken weggeven! Je kan kiezen uit de kleuren ‘Ocean blue’ of ‘Sea blue’ in de maten 36 t/m 40 of 41 t/m 45.

Deze winactie is toegankelijk voor iedereen met een adres in Nederland.

Vul je gegevens in en doe mee!

Naam
E-mail:
Kleur
Maat

Door mee te doen ontvang je automatisch onze nieuwsbrief (waarin we je vertellen over nieuwe leuke acties!). Je kunt je hiervoor altijd weer afmelden.