Win een duurzame handtas van vegan kurk

Op zoek naar meer duurzame producten, kom je erachter dat elke grondstof naast duurzame voordelen, toch ook nadelen heeft. Vrijwel alles is uiteindelijk een belasting voor onze mooie aarde.

Maar kurk is toch wel een heel mooi en bijzonder product! Wist je dat er geen bomen voor gekapt hoeven te worden, en dat de boom ná oogst van schors zelf méér CO2 opneemt? Een geniale boom!

Corque is een webshop waar je allerlei prachtige producten gemaakt van kurk kunt vinden. Een mooi, duurzaam en volledig plantaardig materiaal. En namens Corque mogen we deze maand deze mooie elegante schoudertas weggeven, ter waarde van €64,95!

corque winactie tas

De tas is gemaakt van naturel kurk en donker gequilt chocolade bruin. Binnen heeft het tasje een ritsvakje en de tas zelf sluit ook met een rits. Het hengsel is 135 cm en verstelbaar.

Het bijzondere aan kurk is ook dat het volledig composteerbaar, én recyclebaar is. Het draagt ook fijn omdat het zo licht is, én het kan goed tegen een beetje regen.

Wil jij deze mooie schoudertas winnen? Vul hieronder je gegevens in, en doe mee! De actie loopt de hele maand juni.

Winnen? Meld je aan, en doe mee!

    In onze nieuwsbrief berichten we je 1 a 2 keer per maand over nieuwe winacties, interessante blogs over duurzaamheid en andere leuke updates. Je kan je altijd hiervoor weer afmelden. Je gegevens worden veilig verwerkt voor deze actie volgens onze privacyverklaring.