Win een Flextrash, de duurzame prullenbak voor onderweg!

Helaas is afval overal, maar met Flextrash heb je altijd een prullenbakje bij je die je makkelijk ergens aan vastklikt. Waar je ook bent! Onderweg, op je vakantieadres of ergens in de natuur. Maar ook gewoon voor thuis, op een handige plek.

Flextrash is een initiatief van de Nederlandse Bas. Om onnodig afval tegen te gaan bedacht hij het handige prullenbakje, die ook nog eens zo duurzaam mogelijk is gemaakt.

En deze maand mogen we een Flextrash pakket naar keuze weggeven! De Flextrash is er in verschillende maten en kleuren, en afhankelijk waarvoor je het meestal wil gaan gebruiken, zijn er verschillende handige accessoires voor.

Vertel ons welke je wilt winnen en waarvoor, en je krijgt een uitgebreid pakket van Flextrash toegestuurd met daarin alles wat je nodig hebt, inclusief afvalzakjes van bioplastic!

 

Flextrash vindt dat de belangrijkste impact bij jezelf begint. Geen grootschalige opruimacties of ‘leegvissen’ van de oceanen. Jij kan vandaag beginnen met verandering!

Winnen? Meld je aan, en doe mee!

In onze nieuwsbrief berichten we je 1 a 2 keer per maand over nieuwe winacties, interessante blogs over duurzaamheid en andere leuke updates. Je kan je altijd hiervoor weer afmelden. Je gegevens worden veilig verwerkt voor deze actie volgens onze privacyverklaring.