WIN! Biologische hangplant en fairtrade plantenpot

Ben jij ook zo gek op planten? Kamerplanten geven heel sfeer aan je huis, zijn onmisbaar in elke inrichten en daarbij zijn ze ook nog eens heel goed als luchtzuiveraars! Er zijn allerlei onderzoeken te vinden over waarom het gezond is om planten in huis te hebben. Wij worden er in ieder geval heel blij van!

Maar wist je dat er een verschil is tussen gewone en biologische planten? Niet-biologische planten worden geweekt met veel pesticiden, en hebben een veel grotere voetafdruk dan biologische planten. Die pesticiden wil je niet in je huis, maar ook niet in de wereld, natuurlijk.

Daarom is het super tof dat webshop Greenupthecity haar eigen merk biologische planten heeft, namelijk RAW.plants. Deze kun je gewoon online bestellen, en daarmee helpt je met hun missie, namelijk de wereld groener maken!

winactie plant

 

Deze maand kun je een super leuke RAW plant van Greenupthecity winnen, de vetplant Peperomia. Daarbij krijg je een hele mooie fair trade bloempot, én een hanger om te bloempot en plant in te doen. Mooi, biologisch, én eerlijk gemaakt!

Hiermee breng je meteen wat meer groen in huis, nu de herfst er straks weer aan komt. Doe jij mee met deze leuke actie?

Over Greenupthecity en RAW.plants: iedere kamerplant van het duurzame plantmerk RAW.plants uit Nederland draagt het Europese biologische keurmerk. De planten zijn dan ook puur natuur, 100% vrij van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest.

Deze winactie loopt de hele maand september.

Doe mee en win!

    In onze nieuwsbrief berichten we je 1 a 2 keer per maand over nieuwe winacties, interessante blogs over duurzaamheid en andere leuke updates. Je kan je altijd hiervoor weer afmelden. Je gegevens worden veilig verwerkt voor deze actie volgens onze privacyverklaring.