Win de EcoKadobon, een handige duurzame cadeaubon!

Dat is handig, wil je iemand een cadeau geven, maar wél een cadeau dat rekening houdt met onze planeet? Dan is de EcoKadobon altijd een goed idee! Niet alleen kan de ontvanger dan kiezen uit allerlei duurzame producten, maar het zorgt er ook voor dat diegene iets kiest wat hij of zij echt graag wil hebben. Geen onzin cadeaus dus!

De EcoKadobon is in te wisselen voor een super uitgebreide collectie met duurzame producten, van duurzame producten voor in de keuken, tot natuurlijke verzorgingsproducten, tot producten om plastic te besparen, tot leuke woonaccessoires tot handige gadgets om energie mee te besparen.

Als je kiest voor de feestelijke geschenkverpakking, krijg je er bloemenzaadjespapier bij in de vorm van een bloem. Uit dit groeipapier groeien bloemen: extra leuk voor de ontvanger én de bijtjes!

Deze maand mogen we een EcoKadobon ter waarde van €25,- weggeven!

winactie ecokadobon

De EcoKadobon is te verkrijgen als fysieke bon, maar ook als PDF. Dat is helemaal handig als je iemand op afstand een cadeau wilt doen, of wanneer je een last-minute cadeau wilt doen. En een digitale bon, scheelt natuurlijk weer papier!

Doe mee en win!

    In onze nieuwsbrief berichten we je 1 a 2 keer per maand over nieuwe winacties, interessante blogs over duurzaamheid en andere leuke updates. Je kan je altijd hiervoor weer afmelden. Je gegevens worden veilig verwerkt voor deze actie volgens onze privacyverklaring.