Win een box met duurzaam wc-papier van The Good Roll!

Het is eindelijk zover, de meest feestelijke maand van het jaar! Heb jij al zin in Kerst? Zo niet, dan krijg je dat wel met de super vrolijke Holy X-Mas Box van The Good Roll. Deze box bestaat uit 20 rollen super duurzaam wc-papier én je krijgt er een leuk DIY Kerstboompje bij.

Voor wie The Good Roll nog niet kent, dit is een Nederlands bedrijf met een simpele missie, veilige en schone toiletten voor iedereen! In Nederland doen ze dat door het verkopen van de vrolijke WC-rollen die gemaakt zijn van 100% gerecycled toiletpapier. In andere landen doen ze dat door het bouwen van toiletten in diverse landen in Afrika.

Deze maand mogen we de speciale Holy X-Mas Box weggeven!

winactie duurzaam wc papier

The Good Roll is een uniek Nederlands win-win concept: een 100% boomvriendelijke toiletrol, gemaakt van gerecycled papier. Tegelijkertijd gebruiken ze, in samenwerking met hun stichting & Simavi, een deel van de opbrengst om zoveel mogelijk mensen toegang te geven tot veilige en schone toiletten.

Naast de vrolijke rollen wc-papier, kun je ook wc-rollen bestellen zonder vrolijke verpakking. Daarnaast hebben ze tissues en keukenrollen. Alles van gerecycled oud papier uit Nederland. En alles is verpakt zonder plastic.

Doe mee en win!

    In onze nieuwsbrief berichten we je 1 a 2 keer per maand over nieuwe winacties, interessante blogs over duurzaamheid en andere leuke updates. Je kan je altijd hiervoor weer afmelden. Je gegevens worden veilig verwerkt voor deze actie volgens onze privacyverklaring.