Win een duurzame hamamdoek van bamboe of biokatoen!

Yes! Het is weer zover, deze maand maak je kans op één van de duurzame hamamdoeken die we mogen weggeven namens Happy Towels!

Wat maakt een Happy Towel hamamdoek zo speciaal? Ze zijn gemaakt van duurzame materialen, en zowel de bamboe als de biokatoen variant is echt heeeeerlijk zacht. Maar ook zijn ze in eerlijke omstandigheden gemaakt, namelijk bij een familiebedrijf in Turkije waar de oprichter van Happy Towels mee samenwerkt. De kwaliteit is daardoor dus ook super!

En als extra pluspunt zijn ze ook extra lang, heel erg fijn is dat. Elke Nederlander past erop 🙂

De hamamdoeken zijn fijn in allerlei situaties. Natuurlijk op vakantie, maar ook thuis in de tuin, op het strand of in het park en natuurlijk in de sauna.

Deze zomer geniet je extra met een mooie verantwoorde en duurzame hamamdoek van Happy Towels!

Ze zijn er in verschillende kleuren en je kan kiezen tussen de bamboe of biokatoen variant. Op de site van Happy Towels kun je ze allemaal bekijken.

De actie loopt de hele maand juli. Geef in het formulier aan welke kleur je wilt winnen!

Winnen? Meld je aan, en doe mee!

Kies ja hamamdoek:

In onze nieuwsbrief berichten we je 1 a 2 keer per maand over nieuwe winacties, interessante blogs over duurzaamheid en andere leuke updates. Je kan je altijd hiervoor weer afmelden. Je gegevens worden veilig verwerkt voor deze actie volgens onze privacyverklaring.