WIN een vegan horloge van bamboe en kurk (voor dames of heren)

Wat zijn ze mooi, de duurzame horloges van Cayboo, gemaakt van natuurlijke materialen. Met een vegan horloge van Cayboo heb je niet alleen een horloge maar ook een sieraad om je arm! De vegan collectie is gemaakt van bamboe met kurk.

Wat super leuk is aan deze horloges, is dat je per horloge voor de bandjes kan kiezen uit verschillende kleuren kurk. En de bandjes zijn trouwens ook los verkrijgbaar!

En wat helemaal leuk is, deze maand mogen we zo’n prachtig vegan horloge van Cayboo weggeven!

winactie cayboo

De horloges zijn er in verschillende varianten voor zowel dames als heren. Zo zijn ze er ook met een dubbele draai, waarbij het horloge nog meer een sieraad is.

Welk horloge kies jij?

Over Cayboo

Cayboo is een leuke shop gespecialiseerd in duurzame bamboe producten. Sinds 2014 verkopen zij hun eigen merk horloges met de naam Timeboo. Hun hele bedrijf runnen de twee oprichtsters zo duurzaam mogelijk.

Deze winactie loopt de hele maand juni.

Doe mee en win!

    In onze nieuwsbrief berichten we je 1 a 2 keer per maand over nieuwe winacties, interessante blogs over duurzaamheid en andere leuke updates. Je kan je altijd hiervoor weer afmelden. Je gegevens worden veilig verwerkt voor deze actie volgens onze privacyverklaring.