Win een duurzaam hoeslaken van biologisch katoen

Vind jij het ook zo heerlijk om onder pas gewassen beddengoed te slapen? Dat wordt nóg fijner met natuurlijk en duurzaam beddengoed. Daarvoor zijn geen pesticiden gebruikt bij het verbouwen van katoen, en het is onder eerlijke omstandigheden gemaakt. Kortom, dat maakt je nestje nog veel fijner en schoner.

Pure Coverz is dé expert op het gebied van duurzaam beddengoed. Je vind hier allerlei duurzame merken, maar ze verkopen ook hun eigen lijn. En deze maand mogen we 3 x een duurzaam hoeslaken weggeven, in een maat naar keuze!

Dit hoeslaken is gemaakt van gecertificeerd (ongebleekt) biologisch katoen (GOTS) en dus extra zacht. Ook fijn is dat Pure Coverz het niet in plastic verpakt! Verder is het hoeslaken gemaakt onder eerlijke omstandigheden in Turkije.

Het hoeslaken is  geproduceerd in samenwerking met Bo Weevil. Zij zijn de Nederlandse pionier op het gebied van biologische katoen en brachten ruim 25 jaar geleden het allereerste gecertificeerde biologisch katoenen T-shirt op de markt.

De actie loopt de hele maand januari.

Winnen? Meld je aan, en doe mee!

In onze nieuwsbrief berichten we je 1 a 2 keer per maand over nieuwe winacties, interessante blogs over duurzaamheid en andere leuke updates. Je kan je altijd hiervoor weer afmelden. Je gegevens worden veilig verwerkt voor deze actie volgens onze privacyverklaring.