Win een paar vegan sneakers van Cayucos (voor dames en heren!)

It’s summertime! Wij hebben er zin in, en gelukkig kunnen we er nu ook weer wat meer op uit vanaf deze maand. En dat kun je straks extra stylish doen in deze leuke luchtige vegan sneakers!

Deze sneakers van het merk Cayucos zijn duurzaam gemaakt en verkrijgbaar er in allerlei mooie kleuren, en namens webshop EN& mogen we deze maand een paar voor dames én een paar voor heren weggeven!

Neem een kijkje op de site om te zien welke kleuren er allemaal zijn!

Op de afbeelding zie je de damesmodellen, de herenmodellen zijn een beetje anders.

Met deze tijdloze maar ook trendy schoenen kom jij de zomer wel door! Deze sneakers van het merk Cayucos zijn zo duurzaam mogelijk gemaakt, met natuurlijk rubber en op een milieuvriendelijke manier geverfd. Ook worden ze in goede omstandigheden geproduceerd in Spanje.

Verder zijn ze dus 100% plantaardig. En ze kunnen lekker lang mee, wat kwaliteit betreft maar ook wat ontwerp betreft. Het tijdloze design zorgt ervoor dat ze niet onderhevig zijn aan fast-fashion trends!

Kun je niet wachten of je een paar zult winnen? Ze zijn ook nog eens heel erg betaalbaar, bij EN& kun je een paar bestellen voor €39,95 voor een damesmodel of €54,95 voor een herenmodel.

De actie loopt de hele maand juni. Geef in het formulier aan welke kleur je wilt winnen, en of je voor een dames- of herenmodel gaat!

Winnen? Meld je aan, en doe mee!

Selecteer welk model je wilt winnen:

Welke kleur wil je winnen?

In onze nieuwsbrief berichten we je 1 a 2 keer per maand over nieuwe winacties, interessante blogs over duurzaamheid en andere leuke updates. Je kan je altijd hiervoor weer afmelden. Je gegevens worden veilig verwerkt voor deze actie volgens onze privacyverklaring.