Win een Zero Plastic gezichtsverzorgingspakket!

Is jouw badkamer al plasticvrij? De meeste vrouwen gebruiken hun gezichtsverzorgingsproducten elke dag, logisch! Het is helemaal fijn dat deze producten niet alleen natuurlijk en duurzaam, maar óók zonder plastic (verpakking) zijn.

Bij webshop ZoZero vind je alleen super mooie duurzame producten zonder plastic en met minder verpakking. Zoveel mogelijk zero waste, en reuse en recycle!

Wij mogen deze maand een super leuk pakketje weggeven met een gezichtstonic in een glazen flesje, die je kunt gebruiken met de wasbare wattenschijfjes (van bio katoen). En daarbij krijg je een hele fijne crème in een blikje.

De gezichtscrème van het merk Beauty Kubes is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is helemaal veganistisch. De toner is van Flawless en is gemaakt van biologisch lavendel- en rozenwater. Ook de toner is veganistisch. De wattenschijfjes zijn van ImseVimse en gemaakt van biologisch katoen. Ze kunnen in de was tot 60 graden en in de droger. Je krijgt er een handig wasnetje bij!

De winactie loopt de hele maand april.

Winnen? Meld je aan, en doe mee!

In onze nieuwsbrief berichten we je 1 a 2 keer per maand over nieuwe winacties, interessante blogs over duurzaamheid en andere leuke updates. Je kan je altijd hiervoor weer afmelden. Je gegevens worden veilig verwerkt voor deze actie volgens onze privacyverklaring.