Win hervulbare en vegan shampoo & douchegel van CONSCIO

De doucheproducten van CONSCIO CARE zijn ontwikkeld door Lauren en Peppijn, twee bio-engineers uit België, die het helemaal zelf ontwikkeld en ontworpen hebben. Hun doel is 100% natuurlijke, vegan en cruelty-free doucheproducten te ontwikkelen.

Ze hebben vanwege hun achtergrond veel aandacht besteed aan de ingrediënten. Ze willen alleen pure ingrediënten en alleen dat wat écht nodig is. Ze kozen er bijvoorbeeld voor om de verzorgende en voedende eigenschappen van de producten naar voor te laten komen door het gebruik van pure & 100% natuurlijke oliën.

Dit hebben ze mogelijk gemaakt door de concentratie van deze verzorgende oliën te verhogen. Het resultaat hiervan is dat er geen geconcentreerde synthetische grondstoffen gebruikt worden en dat je huid en haar op een natuurlijke manier gevoed en verzorgd worden. Het is dus écht anders dan gewone shampoo en douchegel.

Daarnaast zitten de producten van CONSCIO in een verpakking die niet van plastic is, én die hervulbaar is! Ze hebben aan alles gedacht om het zo milieuvriendelijk mogelijk te maken.

Proberen? Deze maand kun je een mooie cadeauset winnen met daarin een shampoo en een douchegel!

winactie conscio

Het belang van duurzaamheid hebben ze dus ook doorgetrokken naar de verpakking: 100% recyclebare & herbruikbare aluminium doucheflessen met een hervulsysteem waarbij grotere volumes worden geleverd in aluminium pouches (reductie van 93% in doucheafval). Alleen de etiketten zijn van pp-folie (wat makkelijk recycleerbaar is) maar dit zorgt ervoor dat het etiket mooi blijft als de fles doorheen de jaren hervuld wordt.

Ten slotte, worden alle doucheproducten handgemaakt in België! Een bijzonder product, niet in een fabriek gemaakt.

Deze actie loopt de hele maand februari.

Doe mee en win!

    In onze nieuwsbrief berichten we je 1 a 2 keer per maand over nieuwe winacties, interessante blogs over duurzaamheid en andere leuke updates. Je kan je altijd hiervoor weer afmelden. Je gegevens worden veilig verwerkt voor deze actie volgens onze privacyverklaring.