Win een zero waste & natuurlijk ZonneBlok van Blokzeep

Bescherm je huid en het koraalrif met de minerale zonnebrand van Blokzeep. Deze natuurlijk formule met zinkoxide biedt een brede bescherming tegen UVA- en UVB-stralen, waardoor huidverbranding en -veroudering worden tegengegaan.

De ZonneBlok is geschikt voor zowel lichaam als gezicht en bevat verfrissende muntolie voor een kalmerend effect na blootstelling aan de zon.

Deze zonnebrand is niet alleen effectief, maar ook milieuvriendelijk. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, plasticvrij en vrij van uitdrogende alcohol. Bovendien gaan de zuinige verpakkingen lang mee én zijn ze 100% recyclebaar.

Deze maand maak je kans op zo’n natuurlijke en zero waste ZonneBlok + handig blikje!

winactie zonneblok

Blokzeep staat voor een plasticvrije badkamer met hun shampoo- en bodybars. Zeg vaarwel aan flessen en tubes die in de prullenbak belanden, en kies voor een duurzame oplossing die goed is voor jou én de planeet.

De bars van Blokzeep gaan lang mee, zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en produceren geen afval. Je bespaart dus niet alleen op plastic, maar ook op water en transport.

Maak kans op een ZonneBlok + bewaarblikje

De actie loopt de hele maand april.

Doe mee en win!

    In onze nieuwsbrief berichten we je 1 a 2 keer per maand over nieuwe winacties, interessante blogs over duurzaamheid en andere leuke updates. Je kan je altijd hiervoor weer afmelden. Je gegevens worden veilig verwerkt voor deze actie volgens onze privacyverklaring.