fbpx

Badjas van biologisch katoen

Wat is er fijner dan rondlopen in je badjas? Een extra zachte badjas van biokatoen! Deze badjas van biologisch katoen vind je bij Sincero.nl – de fair fashion webshop en winkel. Dit unisex exemplaar van dik ongebleekt badstof t.w.v. € 59,95 is gemaakt door het Nederlandse ECOTTON. Ideaal voor het sauna-seizoen wat er aan zit te komen!

Winnen? Vul je e-mailadres in onderstaand formulier in en je doet mee!

Biologisch katoen

De katoen voor de badjas is biologisch geteeld in Turkije. Dat betekent dat er geen pesticiden aan te pas gekomen zijn en dat voel je. Bij biologische landbouw ligt de focus op het creëren van een balans tussen bodem, dieren en planten. Er wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën en kunstmest en er wordt op een natuurlijke manier omgegaan met plagen. Ecotton is een van de eerlijke kledingmerken die Sincero verkoopt.

Fair fashion bij Sincero

sinceroSincero betekent eerlijk in het Spaans. Bij Sincero vind je dus alleen verantwoorde heren- en dameskleding die ook nog eens hip en betaalbaar is. Zoals onder andere van de merken Armed Angels, Komodo, Living Crafts, Madness en RE-5. Naast kleding en ondergoed vind je er ook yogakleding en bijvoorbeeld de leasejeans van MudJeans.

Een reactie op “Badjas van biologisch katoen

Reacties zijn gesloten.