Hippe duurzame slippers, waar vind je ze? Dit zijn de 3 leukste merken!

Duurzame slippers – of flip-flops – zijn niet altijd zo makkelijk te vinden. En van zomerse dagen geniet je toch nét wat meer op een paar slippers dat gemaakt is zonder dat het erg belastend is voor onze aarde. Er was een tijdje het leuke merk Kadangas, een Nederlands merk, maar dit bestaat niet meer helaas.

duurzame slippers overzicht

 

Duurzame slipper merken

Maar gelukkig zijn er nu andere merken die het mogelijk maken om deze zomer comfortabel én duurzaam te lopen op onze favoriete slippers. Het gebruik van gerecyclede materialen, zoals plastic flessen en autobanden, en duurzame productiemethoden zorgen ervoor dat deze merken niet alleen modieus zijn, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. Zo draag je niet alleen bij aan een betere wereld, maar kan je ook nog eens stijlvol de zon in.

Benieuwd naar deze leuke duurzame slipper merken? Lees dan snel verder!

1. Ipanema slippers

Ipanema slippers zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Deze slippers zijn gemaakt van hoogwaardige en giftvrije materialen die veilig zijn voor jou en voor het milieu. De kunststof die wordt gebruikt om deze slippers te maken is voor 100% recyclebaar, wat ervoor zorgt dat er minder afval op onze planeet terechtkomt. Bovendien bevatten de slippers van Ipanema minimaal 30% gerecycled materiaal, waardoor ze ook nog eens een positieve impact hebben op het verminderen van afval.

2. AS PORTUGUESAS

3bdb130c22988bf21b8103ebba92afe7AS PORTUGUESAS is een fantastisch merk van duurzame slippers die, bovenop het leveren van comfort en stijl, ook nog eens milieu- en diervriendelijk zijn! Deze vegan slippers zijn gemaakt van hoogwaardige kurk en natuurrubber, en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen voor zowel mannen als vrouwen. Met aandacht voor duurzaamheid en ethisch verantwoorde productie, biedt AS PORTUGUESAS een geweldige optie voor wie op zoek is naar mooie en duurzame flip flops.

3. Indisole

Indisole is een duurzaam slippermerk dat zich richt op het creëren van milieuvriendelijke en veganistische producten. Hun slippers zijn gemaakt van natuurrubber en gerecyclede vrachtwagenbanden, waardoor ze niet alleen stijlvol en comfortabel zijn, maar ook ecologisch verantwoord. Dit zorgt ervoor dat de slippers van Indisole niet alleen goed zijn voor de voeten van de consument, maar ook voor de planeet.

 

Dit artikel kan betaalde links en/of affiliate links bevatten, wij plaatsen alleen aanbevelingen waar wij zelf achter staan.