Vind jij het ook lastig om een leuk cadeau voor iemand uit te kiezen?

Het is weer zover. Een vriend of familielid is jarig. Jij wilt graag een leuk en origineel cadeau geven, maar elk jaar is dat weer een uitdaging. Je loopt met vragen rond zoals, wat vindt hij of zijn nou echt leuk? Waar heeft hij of zij behoefte aan? En wat heeft deze persoon allemaal al?

kies duurzaam cadeau

Verschillende redenen om een cadeau te geven

Natuurlijk is een verjaardag niet de enige reden waarom jij iemand een cadeau zou willen geven. Het kan zijn dat iemand een jubileum heeft omdat hij al tien jaar in dienst is bij dezelfde werkgever. Of je beste vriendin nodigt je uit voor haar bruiloft. Het kan ook zijn dat een goede buren of kennis al een tijdje ziek en jij wilt ze verrassen met een leuk cadeau waar ze zich een beetje beter door gaat voelen. Maar het kan ook zijn dat je een bedrijf hebt en je een goede relatie een cadeau wilt geven. Je wilt als je iemand een cadeau geeft wel dat ze er ook echt blij mee zijn en dat het niet in de kast belandt of erger nog, dat het weggegooid wordt. Dat zou echt zonde zijn!

Maar wat kies je dan uit?

Je wilt ook niet met lege handen aankomen, dus eindigen we vaak met een ‘standaard’ cadeau waar iemand je beleeft voor bedankt, maar waarvan je weet dat de helft van het bezoek zoiets ook al heeft gegeven zoals een fles wijn, een bierpakket of een plantje. Natuurlijk is het afhankelijk van de persoon en de situatie welk cadeau je geeft. Je geeft een kind van 8 geen bierpakket net zomin dat je een man van 38 een pop geeft. Dat moge duidelijk zijn. Wij hebben een aantal leuke tips voor je waar iedereen blij van wordt. Zelfs de natuur.

Geef duurzaam

Een leuke en mooie optie is om te kiezen voor een duurzaam cadeau. Hiermee heb je een geschenk te pakken dat origineel is en je kunt er alle kanten mee op. Het is passend voor iedere gelegenheid en voor alle leeftijden. Ook als je een bedrijf hebt is kiezen voor duurzame relatiegeschenken een mooie optie. Je laat zien dat je bewust bent van het milieu en dat je aan je zakelijke relatie denkt.

Er zijn een heleboel mogelijkheden wanneer je kiest voor een duurzaam cadeau. Er bestaan duurzame cadeauboxen, sieraden gemaakt van gerecycled plastic en biologische producten. Heb je inspiratie nodig? Neem dan eens een kijkje bij onze duurzame cadeaus selectie. Het staat vol met inspirerende en leuke ideeën voor een origineel en duurzaam cadeau. Zo geef jij met een blij gevoel een leuk cadeau weg.

Dit artikel kan betaalde links en/of affiliate links bevatten, wij plaatsen alleen aanbevelingen waar wij zelf achter staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *