fbpx

Shop TOMS schoenen, ook in de winter!

De classic TOMS vind ik echt dé ideale zomerschoen, maar wist je dat er ook super leuke wintermodellen zijn? Dus als je dacht dat je tot het warme weer moet wachten tot je weer een paar heerlijk zittende TOMS aan je voeten mag schuiven, dan hebben we goed nieuws. Veel van de heerlijk warme Nepal boots zijn nu ook in de sale!

toms-sale-dec

Zelf heb ik een paar Nepal boots uit de vorige collectie, dus ik kan uit eigen ervaring vertellen dat deze boots echt heel erg lekker zitten en heerlijk warm zijn!

toms-boots-blog
En wat dacht je van TOMS pantoffels? Iedereen die wel eens TOMS gedragen heeft, weet hoe lekker ze zitten. Dit lijken mij dus de ideale warme pantoffels voor in huis, heerlijk!

toms-pantoffelsOok heel erg leuk is de speciale feestcollectie, zoals de het klassieke models TOMS met glitter (heel cute!) of stijlvolle laarsjes.

toms-feestMomenteel is een heel groot deel van de collectie in de sale, zowel zomer als winter modellen en ook veel van de laarzen. Neem dus snel een kijkje op de site van TOMS en sla je slag!

TOMS doneert voor elk verkocht paar schoenen, een paar aan een kind in nood.