fbpx

Shop met 50% bij TOMS (ook de vegan collectie) + extra kortingscode!

Jaaaa je leest het goed, er is weer sale bij TOMS! TOMS shoes is een van mijn favoriete schoenenmerken. TOMS is eigenlijk een goed doel: voor elk verkocht schoenenpaar, doneren zijn een paar schoenen aan iemand in een ontwikkelingsland. En dat doen ze heel doordacht en serieus, ze hebben daar een uitgebreid programma voor met schoenen die het meest geschikt zijn voor de omstandigheden waarin de mensen wonen.

Maar TOMS schoenen zijn ook gewoon heel leuk en ze zitten zo lekker. Zelf ben ik echt fan van de classic TOMS, die van canvas. Ik loop er de hele zomer op en kan nu niet wachten tot het weer ietsje warmer is en ik de mijne weer kan dragen. Ze passen bij elke outfit en je ziet er altijd leuk mee uit.

toms sale previewMaar ze hebben ook allerlei andere leuke schoenen, zoals sneakers en andere instappers. Door dames, heren en kinderen. En ze hebben ook leuke accessoires, zoals gave tassen waar precies een 13inch laptop in past. En heel veel daarvan zijn nu in de sale! De korting loopt op tot wel 50% korting. Sla dus nu je slag zou ik zeggen!

En als je kortingscode TOMS5NOW gebruikt, krijg je er nog eens 5% korting bij!

Ook goed om te weten: ze hebben een uitgebreide VEGAN collectie.

Neem dus snel een kijkje bij de sale van TOMS om te zien of er wat voor je bij zit. Fijne zomer alvast! 🙂