Review: het allerleukste duurzame shirt voor apenkopjes

Ik ben in het gelukkige ‘bezit’ van een apenkop. Namelijk een peuterjongetje van 3 jaar oud. En zo kwam ik terecht bij webwinkel Apenkopje. Een echt super leuke shop met alleen maar kleding en andere leuke dingen voor jongens tot 5 jaar. En natuurlijk alles biologisch en duurzaam.

Wanneer je wel eens op zoek bent geweest naar kleding voor jongens, dan weet je net als ik dat het vinden van leuke kleding niet altijd makkelijk is. Vooral niet als je wel houdt van een beetje kleur. Mijn zoontje hoeft heus niet in de allerhipste kleding rond te lopen, maar een beetje vrolijk mag wel. Veel kleding voor jongens vind ik vaak vrij kleurloos en vrij hard. Donkere, felle, harde kleuren en schreeuwerige teksten. Ik hou er niet van en vind het ook helemaal niet bij mijn zoontje passen.

Dus wat was ik blij toen ik de shop van Apenkopje tegenkwam! Zoals ze zelf ook zeggen, deze shop is stoer, speels en vrolijk. Je vind er leuke kleurige kinderkleding van mooie merken zoals Toby Tiger, Loud & Proud en Piccalilly. Alle kleding is gemaakt van biologisch katoen en alle spullen zijn duurzaam, zoals het speelgoed van Green Toys.

toby tiger apenkopje
Het brandweershirt van Toby Tiger

Toen ik de brandweer longsleeve van Toby Tiger zag, was ik op slag verliefd (ja zo gaat dat als je moeder bent). Dit is dan ook niet voor niks een van de best lopende shirts bij Apenkopje! Ik moest dit shirt gewoon hebben voor mijn zoontje. Toen ik het shirt ontving was ik meteen onder de indruk, wat een heerlijk mooi en zachte stof! En de brandweerauto is geen bedrukking, dit is er stevig opgenaaid van stof.

Natuurlijk was de kleine peuter door het dolle toen hij zijn nieuwe shirt zag. Sowieso heeft hij al een duidelijke voorkeur voor de kleding die hij draagt (ook alles met sterren erop is favoriet). Maar nu we dit shirt hebben, vraag hij altijd bij het aankleden of het brandweershirt al uit de was is.

toby tiger brandweershirt
Een héél trots apenkopje

Super schattig was de eerste dag dat hij het aanhad en die ochtend naar de peuterschool ging. Helemaal trots liep hij meteen naar z’n beste vriendje en liet aan hem zijn nieuwe shirt zien; “kijk eens, ik heb een heel mooi brandweershirt!”.

Het brandweershirt van Toby Tiger (en vele andere leuke vrolijke prints) is te koop voor €24,- en gemaakt van biologisch katoen (GOTS gecertificeerd).