De leukste (relatie)geschenken om duurzaamheid op kantoor te stimuleren

Relatiegeschenken zijn de perfecte kans om zakenpartners, je medewerkers of klanten te laten zien dat je aan ze denkt en om hun harde werk of bijdrage aan het bedrijf te belonen. Daarnaast is dit ook de perfecte kans om te zorgen dat andere weer even aan je bedrijf denken, en een band tussen hen en je bedrijf te creëren door middel van branding.

duurzame bedrukte relatiegeschenken koffiebeker

Verder kan je ook deze kans gebruiken om de waarde van het bedrijf te laten zien door geschenken te geven die duurzaam zijn. Ben je ook op zoek naar leuke branded geschenken, en duurzaamheid op de werkvloer te stimuleren? Lees dan deze leuke cadeau ideeën!

Duurzaamheid en branding: een winnende combinatie

Relatiegeschenken zijn de perfecte kans om te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Door het geven van duurzame producten met hierop de branding van je bedrijf laat je meteen zien wat de waarde van je bedrijf is, en dit niet alleen aan werknemers of relaties, maar ook aan de mensen waarmee ze in contact staan.

Daarnaast kan je hiermee verspilling voorkomen door producten te geven die het gebruik van wegwerpproducten tegengaan, en door producten die gemaakt van gerecyclede grondstoffen.

1. Bedrukte herbruikbare koffie to-go bekers

Gemiddeld drinkt een medewerker 2,4 koppen koffie op een dag. Op jaarbasis verbruikt een medewerker dus flink wat plastic bekers. Helaas kunnen wegwerp koffiebekers niet gerecycled worden, dit is dus erg vervuilend. De koffie to-go bekers van Attentie.nl stimuleren niet alleen duurzaamheid op de werkvloer, maar zijn zelf ook duurzaam geproduceerd.

Gemaakt van hergebruikte plantaardige oliën

De BE O Lifestyle Coffee to Go is een beker gemaakt van plantaardige vetten en oliën afkomstig van het afval dat wordt ingezameld bij horecagelegenheden in Nederland. De beker is vrij van BPA en melamine en geur- en smaakneutraal. Attentie.nl kan de koffie to go beker bedrukken met het gewenste logo zodat je medewerkers straks in stijl genieten van hun dagelijkse kopje koffie.

Door duurzaam geproduceerde koffiebekers als relatiegeschenk te geven kan je dus een positieve impact achter laten. Niet alleen geef je afgedankte materialen een nieuwe kans op deze manier, ook geef je een alternatief op wegwerpbekertjes die voor een hoop verspilling en vervuiling zorgen.

2. Duurzame paraplu’s met logo

In Nederland regent het vaak. Helaas besluiten veel van ons op deze regenachtige dagen de auto te pakken. Logisch, want je wil immers niet dat je nette pak of kapsel verpest wordt door de regen nét voor een belangrijke afspraak. Hier is een simpele oplossing voor; een goede paraplu of regenkleding.

In het assortiment van Attentie.nl vind je duurzaam geproduceerde paraplu’s met (met laagsteprijsgarantie!). Uiteraard zijn de geschenken duurzaam geproduceerd en kan het bedrijf de paraplu’s bedrukken met een logo of tekst naar keuze.

3. Duurzame lunchbox

De lunch is een belangrijk moment van de dag op kantoor. Vaak brengen mensen hun lunch mee in wegwerpzakjes of aluminiumfolie. Een duurzame lunchbox is daarom een perfect alternatief. De milieuvriendelijke lunchboxen uit het assortiment van Attentie.nl zijn niet alleen praktisch en stijlvol, maar dragen ook bij aan het verminderen van afval op de werkvloer. Een smaakvol geschenk!

Het gebruiken van duurzame producten zoals herbruikbare koffiebekers, duurzame paraplu’s, en milieuvriendelijke lunchboxen op kantoor is een goede manier om bij te dragen aan een groenere bedrijfscultuur. Deze producten zijn niet alleen een blijk van waardering voor medewerkers en relaties, maar ze helpen ook bij het bouwen aan een sterker, milieubewust bedrijfsimago. Door het geven van deze duurzame geschenken inspireer en motiveer je ook anderen om een groenere levensstijl te omarmen.

Dit artikel kan betaalde links en/of affiliate links bevatten, wij plaatsen alleen aanbevelingen waar wij zelf achter staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *