RAINS laarzen & kleding van gerecycled plastic

Met de nieuwe regenkleding van RAINS blijf je niet binnenzitten als het regent. De stoere jassen, poncho’s, broeken en laarzen zijn vrolijk, hip en ook nog eens gemaakt met gerecyclede materialen. Dat wil je laten zien. Deze mooie en betaalbare kleding uit Denemarken is nu te koop bij LittleGreenBag.

rains regenjas gerecycled plastic blog

Elke dag mooi weer

rains jas rood 180In Nederland regent het 130 dagen per jaar. Voor al die dagen maakt RAINS de ideale regenkleding. Met de hippe regenkleding en laarzen van RAINS ga je lachend door de regen. Ze maken mooie waterdichte producten van 50% gerecycled plastic. De collectie bestaat uit jassen, een broek en laarzen. Stevig en licht zodat je er veilig mee de natuur in kan. Stijlvol trendy en in vrolijke kleuren voor in de stad of naar je werk. Zo is het elke dag mooi weer!

Mooi gemaakt

De kleding is niet alleen mooi van buiten, maar ook van binnen. Door het Ecotex-100 certificaat weet je zeker dat het schoon is geproduceerd en er geen schadelijk stoffen in je kleding zitten. Alle stoffen die RAINS gebruikt, bestaan uit 50% gerecycled plastic. De Denen weten als meest milieuvriendelijke Europeanen hoe ze iets hip en eco moeten maken. Goed voor jou én voor het milieu, dat vinden wij nou een mooie regenjas.