RAINS laarzen & kleding van gerecycled plastic

In Nederland hoef je je nooit meer te laten tegenhouden door regenachtig weer. RAINS heeft namelijk de perfecte oplossing in de vorm van stijlvolle, duurzame regenkleding. De collectie bestaat uit jassen, poncho’s, broeken en laarzen, allemaal gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen met oog voor zowel functionaliteit als mode.

rains regenjas gerecycled plastic blog

Duurzame regenkleding van gerecyclede materialen

De collectie van RAINS bestaat uit stoere jassen, poncho’s, broeken en laarzen. Wat deze kledinglijn zo uniek maakt, is het gebruik van 50% gerecyclede materialen, wat bijdraagt aan een duurzamere wereld. Dankzij deze materialen zijn de producten van RAINS niet alleen stijlvol en trendy, maar ook nog eens milieuvriendelijk.

De kleding van RAINS is speciaal ontworpen om je veilig en droog te houden tijdens de meest regenachtige dagen van het jaar. De kleding is licht, maar tegelijkertijd ook stevig en is daarom ideaal voor activiteiten in de natuur. Doordat de kleding in verschillende hippe kleuren verkrijgbaar is, kan je er ook nog modieus bijlopen tijdens een regenachtige dag in de stad of tijdens het werk.

Toewijding aan duurzaamheid op alle vlakken

Een bijkomend voordeel van de duurzame regenkleding van RAINS is dat het geproduceerd is volgens het Ecotex-100 certificaat. Hierdoor ben je er zeker van dat er geen schadelijke stoffen in je kleding zitten. Dit maakt het dragen van de RAINS kleding niet alleen veilig en comfortabel, maar ook nog eens milieuvriendelijk.

Als je op zoek bent naar duurzame regenkleding van hoge kwaliteit, dan is RAINS de perfecte keuze. Bij LittleGreenBag kan je deze kledinglijn nu bekijken en bestellen. Of je nu op zoek bent naar een regenjas, een broek of laarzen, de kleding van RAINS voldoet aan al je wensen en eisen. Mocht je de kleding aanschaffen, dan draag je niet alleen bij aan je eigen comfort, maar ook aan een betere wereld.

Dit artikel kan betaalde links en/of affiliate links bevatten, wij plaatsen alleen aanbevelingen waar wij zelf achter staan.