fbpx

Biologische cosmetica voor tiener meiden van Lady Green

Wist je dat er ook biologische cosmetica bestaat, speciaal voor tieners? De huid van jonge tiener meiden heeft meestal een andere verzorging nodig dan volwassenen. De gewone bekende merken bij de drogist zijn helaas vaak behoorlijk agressief voor de huid en ze bevatten over het algemeen allerlei hormoonverstorende stoffen. Helaas kan ik er uit eigen ervaring over mee praten dat deze producten over het algemeen niet zo goed voor je huid zijn! En ze helpen ook nog eens helemaal niet…

lady green biologische cosmetica tieners

Ik vind het daarom echt heel goed nieuws dat er nu een merk is dat zich met biologische verzorgingsproducten speciaal richt op tieners. De producten van Lady Green zijn heel mild en verzorgend maar helpen met natuurlijke ingrediënten ook tegen de bekende kwaaltjes van een jonge huid, zoals snel glimmen en onzuiverheden. Zo houdt jojoba de huid in balans (ook ideaal bij een gemengde huid) en werkt aloë vera heel erg kalmerend en ontstekingsremmend.

De lijn bestaat uit zachte scrub, cleansing foam, dagcrème, gezichtswater en een make-up remover. Ook is er een anti-zuiverheden pen en een mooie mascara en lipgloss.

ladygreencosmeticsline

De verpakkingen van de Lady Green producten zien er ook nog eens super leuk en vrolijk uit. Ook echt een ideaal cadeautje dus!

Alle producten zijn organic gecertificeerd met het Ecocert keurmerk. Lady Green komt uit Frankrijk en wordt ook daar geproduceerd. Je vindt de hele lijn van Lady Green onder andere bij webshop Greenjump.