fbpx

Nieuw! Wittere tanden op een 100% natuurlijke manier

charwhite-cosmetics-natural-teeth-whitening-powderCharwhite is een nieuwe manier om je tanden witter te maken, zonder dat je ze hoeft te bleken. En het is helemaal 100% natuurlijk! Charwhite is een zwart poeder, dat bestaat uit plantaardige actieve kool, gemaakt van kokosnootdoppen en andere plantaardige ingrediënten. Dit poeder bindt verkleuringen maar ook bacteriën aan zich, zodat verkleuringen minder worden en je mond extra schoon en gezond!

Charwhite gebruik je iedere dag en een verpakking is goed voor zo’n 150 poetsbeurten. Omdat het op basis van actieve kool is (dat een sterk absorberend vermogen heeft) is het zwart, dat ziet er tijdens het poetsen misschien een beetje gek uit, maar het resultaten is mooie wittere tanden! Bekijk hier een filmpje hoe dit eruit ziet:

Daarnaast steunt Charwhite met elke aankoop een goed doel, 10% van de winst wordt gedoneerd aan goede doelen voor schoner drinkwater en basisonderwijs.

Ingrediënten:
Charcoal Powder (actieve houtskool poeder uit kokosnoot), Bentonite (bentoniet klei), Citrus Aurantium Dulcis Peel Powder (Sinaasappelschilpoeder)*, Mentha Piperita Leaf (Munt)* * biologisch ingrediënt

Te koop voor €35,95 bij BigGreenSmile