Nieuw: chique collectie fairtrade tassen van eco leer bij MoreThanHip

Bij webshop MoreThanHip vind je altijd mooie en écht duurzame accessoires. En nu hebben ze daar hele mooie chique, fairtrade gemaakte tassen aan toegevoegd. De tassen zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook functioneel en zo duurzaam mogelijk gemaakt. Fijn!

Dit schoudertasje is perfect voor elk feestje. Cute en stijlvol!

Voor werk is deze prachtige laptoptas heel geschikt, voor zowel dames als heren natuurlijk!

Deze mooie rugtas is perfect voor een uitstapje maar ook voor werk, er past A4 formaat in, super handig!

Waarom ecoleer?
Een tas, etui of portemonnee van ecoleer past perfect in een duurzame en milieuvriendelijke lifestyle. Het gebruikte ecoleer is op verantwoorde wijze en Fair Trade geproduceerd in India. Het is grotendeels plantaardig gelooid, waardoor er nauwelijks chemicaliën aan te pas zijn gekomen. Veel beter voor het milieu dan de traditionele productieprocessen. Doordat de accessoires van hoge kwaliteit zijn gaan ze lang mee. Dus ook op deze manier dragen ze bij aan een duurzame levensstijl.

Over MoreThanHip
Alle producten van MoreThanHip worden eerlijk en milieuvriendelijk geproduceerd. Eigenaren Kees en Ingrid Meijer willen de wereld een klein beetje beter maken en stellen hoge eisen aan de wijze waarop de artikelen worden gemaakt. Niet alleen eerlijke handel vinden zij belangrijk, maar ook productie in sociale omgevingen, zoveel mogelijk recycling en ambachtelijk handwerk. Dit levert unieke producten op, waarvan er vaak geen twee exact hetzelfde zijn. Ingrid: “Ons doel is om iedereen blij te maken: van de maker in een ontwikkelingsland, tot de gebruiker in Nederland.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *