Win hippe vegan leather boots van Kindred Spirits!

Misschien ken je ze wel, de super mooie boots van Kindred Spirits. Dit super mooie merk maakt ambachtelijke producten van eerlijke en hergebruikte materialen. Maar wat bijzonder is, is dat er van hun bekende laarzen ook een vegan variant is.

En wij mogen deze maand een paar vegan leather boots weggeven!

Bijna niet van echt leer te onderscheiden, is het vegan leer gemaakt van polyurethaan, wat een stuk milieuvriendelijker is dan bijvoorbeeld pvc. Verder zijn er voor de laarzen zoveel mogelijk duurzame en hergebruikte materialen gebruikt, zoals gerecycled nylon, kurk en rubber.

Deze super mooie laarzen zijn er in verschillende modellen met verschillende prints. En jij kiest zelf op welke je kans wilt maken!

De boots zijn er in 3 verschillende modellen met elk 3 type prints. De waarde is €159,95. Kies welke variant je kans wil maken door snel een kijkje op de site te nemen en vul hieronder je gegevens in!

Winnen? Meld je aan, en doe mee!

In onze nieuwsbrief berichten we je 1 a 2 keer per maand over nieuwe winacties, interessante blogs over duurzaamheid en andere leuke updates. Je kan je altijd hiervoor weer afmelden. Je gegevens worden veilig verwerkt voor deze actie volgens onze privacyverklaring.