Naar buiten op een herfstdag wordt nu echt leuk!

Is herfst ook een van je favoriete seizoenen? De bladeren die prachtig verkleuren, de dagen die kouder en donkerder worden, maar óók een stuk gezelliger en knusser!

Een super leuke manier om je look (en mood) op te vrolijken is met mooie kleurrijke sokken! De sokken van het merk Thought zijn niet alleen heel mooi met stijlvolle en leuke prints, maar ze zijn ook nog eens super duurzaam.

duurzame sokken bambo forest

Zie je zelf al lekker relaxen op de bank met sokken waar je écht blij van wordt? Wat dacht je bijvoorbeeld van de Rainy Days giftbox, de Forest giftbox (hierboven) of de Funky Classic set?

Duurzame sokken van bamboe

Bij webwinkel Lotika vind je duurzame sokken van bamboe en biologisch katoen van Thought voor mannen en vrouwen. Ze zijn trouwens ook in prachtige giftsets te verkrijgen, alvast een heel leuk Sint of Kerst cadeau idee dus!

De sokken zijn er in verschillende leuke printjes of met mooie strepen in winterse tinten. Bij de Rainy days versie hebben de sokken prints van parapluutjes, wolken en waterdruppels. Leuk voor jezelf of om iemand mee te verrassen.

duurzame sokken bambo rainy

De sokken voelen zacht aan de voeten. Het materiaal bamboe neemt veel vocht op en je voeten blijven lekker fris. Perfect om te dragen tijdens een lange werkdag. Ook heeft bamboe een sterk anti-bacterieel en anti-schimmel vermogen en helpt het hiermee om de voeten hygiënisch en gezond te houden.

Meer over Lotika

Bij Lotika koop je mooie producten, die ook nog eens bijdragen aan een betere wereld! Producten gemaakt met respect voor de mens, het milieu en de dieren. Als grondstof wordt FSC gecertificeerd rubber uit duurzame bossen gebruikt, bio-katoen of bamboe. De producten worden op een Fair Trade manier gemaakt en dragen meestal het keurmerk van Max Havelaar, GOTS, FSC en/of vegan.

Wil je een duurzamere lifestyle? Begin bij je sokken!