Koop een paar vegan TOMS schoenen en red de walvis!

TOMS heeft samen met Oceana een super leuke nieuwe limited collectie schoenen ontworpen, namelijk deze nieuwe serie vegan schoenen waarmee ze de oceanen helpen beschermen!

toms shoes oceana collectie

Met de speciale collectie geeft TOMS aandacht aan Oceana, een organisatie die zich sinds 2001 inzet voor het beschermen voor de oceanen.

Het is een prachtige collectie geworden! De Oceana schoenen van TOMS zijn allemaal vegan en ze zijn ontworpen door verschillende ontwerpers in een thema dat met de zee of walvissen te maken heeft. Zo laat je aan de wereld zien dat je om de oceanen en walvissen geeft!

toms shoes oceana collectie walvissen

Gaaf zijn ze he? Die wil je toch meteen hebben! Helemaal nu de lente eindelijk in de buurt begint te komen. Dat vond ik dus wel, en daarom heeft mijn zoontje van 4 een paar Oceana TOMS gekregen met kleine walvisjes erop. Hij was helemaal door het dolle heen, want hij is echt gek op walvissen.

toms oceana walvis kind

Schattig zijn ze? Wij kunnen niet wachten op de lente en zomer!

Met elke aankoop wordt dus Oceana gesteund in hun mooie werk om de oceanen en walvissen te beschermen. En zoals met elk paar TOMS, wordt er ook voor elke aankoop een paar gedoneerd aan een kind in nood.

De Oceana collectie van limited edition vegan walvisschoenen zijn geïnspireerd op de herstellende populaties van grijze walvissen en bultruggen en hun migratieroutes. Er zijn negen verschillende modellen voor heren, dames en kinderen, voorzien van borduursel, aquarelprints en migratiekaarten. Deze espadrilles en Culver schoenen voor dames, heren en kinderen steunen het werk van Oceana om de walvis te beschermen. Daarnaast geeft TOMS zoals altijd voor elk paar schoenen dat je koopt één paar nieuwe schoenen aan een kind in nood. One for One®.