Ontdek Komodo Fashion: trendy duurzame kleding uit Bali

Ontdek Komodo, een prachtig duurzaam kledingmerk met een rijke geschiedenis sinds 1988! Ze zijn ware pioniers, opgericht door een avontuurlijke backpacker die in Bali besloot om kleding te produceren op een ethische en eerlijke manier, met als doel werkgelegenheid te creëren voor de lokale bevolking.

Duurzame fashion

Wat de kleding van Komodo zo bijzonder maakt, is niet alleen hun toewijding aan duurzaamheid, maar ook de onmiskenbare schoonheid ervan. De materialen die ze gebruiken zijn zo natuurlijk mogelijk en ze werken al 20 jaar samen met dezelfde familiebedrijven in Bali en Kathmandu, waar het allemaal begon.

komodo duurzame kleding bali

Komodo’s kledingcollectie is een perfecte combinatie van trendy designs en levendige prints die vervaardigd zijn met materialen van uitstekende kwaliteit. Ontdek hun unieke en prachtige basisstukken die aanvoelen als een tweede huid, terwijl hun opvallende patronen ervoor zorgen dat jouw garderobe er altijd geweldig uitziet.

Eerlijk gemaakt uit Bali

Of je nu op zoek bent naar casual of formele kleding, bij Komodo vind je altijd wel iets dat bij jouw stijl past. Door hun aandacht voor detail en vakmanschap, ben je verzekerd van een duurzaam en tijdloos ontwerp dat jarenlang meegaat. Kies voor Komodo’s eerlijke en duurzame kleding en draag niet alleen bij aan een betere wereld, maar creëer ook een garderobe die zowel stijlvol als comfortabel is.

komodo fashion duurzame kleding

 

Naast prachtige jurken en topjes met mooie prints vind je bij Komodo ook super mooie basics met subtiele prints, mooie vesten en broeken en prachtige tops en jurken. Wij zijn groot van van dit mooie merk uit Bali!

Dit artikel kan betaalde links en/of affiliate links bevatten, wij plaatsen alleen aanbevelingen waar wij zelf achter staan.