fbpx

Hello Little One: de nieuwe zwangerschapsbox met eerlijke producten

hello-little-one_zwangerschapsboxZwanger zijn is een bijzondere periode, soms spannend maar ook heel leuk en bijzonder. En er begint natuurlijk een periode van het voorbereiden op je (eerste) kindje! Natuurlijk wil elke (toekomstige) mama het beste voor haar kindje, en eerlijke en veilige producten, zonder schadelijke stoffen. Van de oprichtsters van de Goodie Goodness box is er nu een leuke nieuwe box: de Hello Little One zwangerschapsbox!

Eerlijke producten
Deze box krijg je maandelijks tijdens je zwangerschap, maar je kan de box ook eenmalig aanschaffen. Elke maand ontvang je weer een mooie box vol leuke spulletjes speciaal afgestemd op de bijzondere zwangerschapsperiode. Hello Little One werkt samen met verschillende natuurlijke merken, dus alle verzorgingsproducten voor je kleintje zijn helemaal natuurlijk en veilig. Naast verzorgingsproducten vind je in de box elke maand weer andere producten, variërend van speelgoed tot voeding.

Verwenmoment tijdens de zwangerschap
“ De zwangerschap is een hele bijzondere tijd, waarin tegelijkertijd veel op je af komt. Ons doel is om aanstaande mama’s te verwennen en te verrassen tijdens deze periode en ze te helpen bij het ontdekken van mooie en kwalitatieve producten en merken.”

pastedgraphic-3

Merken met een verhaal
Hello Little One werkt uitsluitend met merken die eerlijke producten aanbieden van hoge kwaliteit en waar een verhaal achter zit. Duurzaamheid, design en originaliteit zijn belangrijke factoren en alle producten worden eerst getest. Partners waarmee Hello Little One samenwerkt zijn bijv. NAÏF, Petit&Jolie, Gottmer Uitgevers, Ella’s Kitchen en Oh-lief.

Een Hello Little One box kost €29,95 (+ €4,95 verzendkosten) per maand en kan besteld worden op www.hellolittleone.nl. Het abonnement is een perfect cadeau, maar het is ook mogelijk een losse box te bestellen. Daarnaast biedt Hello Little One ook losse mijlpaal-boxen aan voor de periode na de bevalling, van de Kraambox tot de 9-maanden-box.