Handdoeken van biologisch katoen

Wist je dat biologische katoen veel zachter is dan normaal katoen? Doordat er geen agressieve chemicaliën worden gebruikt is de vezel niet beschadigd, en dat voel je! Ervaar het zelf met de duurzame handdoeken van Yumeko. De handdoeken, handdoekjes en badmatten bestaan uit dik en extra zacht badtextiel van biokatoen. Het badgoed is ecologisch gemaakt van 100% biologisch en fair trade katoen, afkomstig van kleine boeren uit India.

handdoeken biologisch katoen

Biologisch katoen

Het badtextiel van Yumeko is gemaakt van 100% biologisch en fairtrade katoen. Hierdoor weet je zeker dat er tijdens het gehele productieproces geen chemicaliën zijn gebruikt en de katoenboeren een eerlijke vergoeding hebben ontvangen. Goed voor mens en milieu dus! De handdoeken zijn heerlijk zacht en dik waardoor ze een gevoel van luxe geven. Bijkomend voordeel is dat de handdoeken langer meegaan dan normale katoenen handdoeken omdat de vezel niet is aangetast door chemicaliën en om dezelfde reden ook geen huidirritaties veroorzaken.

Over Yumeko

Yumeko‘s badgoed en bedgoed is gemaakt van 100% biologisch katoen dat nooit in aanraking is geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). Dat is 100% eco: van katoenzaadje tot garen tot douchelakens Yumeko is de nummer 1 in ecologische handdoeken van biologisch katoen. Alle producten zijn 100% ecologisch verantwoord.