Greentom buggy’s – de duurzame kinderwagen

Greentom is anders dan alle andere kinderwagens; het is misschien wel de duurzaamste kinderwagen ter wereld! Nagenoeg alles aan deze buggy is namelijk gemaakt van gerecycled materiaal. Zo is het frame gemaakt van hergebruikt kunststof en het zitje van gerecyclede frisdrankflessen.

Dat maakt Greentom kinderwagens niet alleen duurzaam, maar ook licht en oersterk. Er is ook een ‘groene’ regenhoes beschikbaar. Het Nederlandse bedrijf heeft een missie: ‘100% duurzame producten waarmee we de wereld en de toekomst van onze kinderen een beetje groener kunnen maken’. De nieuwste Greentom kinderwagen kun je door het slimme ontwerp van het onderstel gebruiken vanaf de geboorte tot 18 kg.

greentom duurzame kinderwagen

Duurzame buggy voor baby’s

greentom duurzame kinderwagens 100Voor 0-6 maanden is er de nieuwe reiswieg Carrycot. Een comfortabele en ruime lichtgewicht wieg met een 100% natuurlijk bio-matras. De bekleding en het matras zijn makkelijk te demonteren en zijn wasmachine-proof. De reiswieg is beschikbaar in 8 verschillende kleuren.

Reversible
De Greentom Upp Reversible is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 2,5 jaar. Het lichtgewicht stoeltje is omkeerbaar en maar liefst in vijf verschillende standen te verstellen. De bekleding is makkelijk te demonteren, is wasmachine-proof en verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren.

Classic
De Greentom Upp Classic is een buggymodel geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 4,5 jaar. De Upp is licht en stevig en door het eenvoudige inklapsysteem tover je de wandelwagen in een handomdraai om tot een handzaam pakket, dat je overal mee naartoe kunt nemen. Behalve praktisch is de wandelwagen door de verende eigenschappen van het frame en de dubbel gelagerde zwenkdelen en wielen ook erg comfortabel. De Classic is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties. De Upp Classic is winnaar van de Kind + Jugend Innovation Award (Germany) 2013 en de Banta Award (UK) 2014.

‘Groene’ regenhoes

De Greentom Upp Raincover is de eerste groene regenhoes ter wereld. De regenhoes komt in een handig tasje dat aan het frame van de wagen bevestigd kan worden. Je ritst het tasje open en vouwt de regenhoes eenvoudig over de wagen. De regenhoes is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig doorzichtig plastic (TPU) en gerecyclede frisrdrankflessen en natuurlijk PVC vrij.

 

Dit artikel kan betaalde links en/of affiliate links bevatten, wij plaatsen alleen aanbevelingen waar wij zelf achter staan.