Geur in een blikje – mijn ervaring met deodorant van We love the planet

‘We love’ kom ik de laatste tijd bijna overal tegen: in mijn yogastudio verkopen ze de geurstokjes van het merk en in menig hip restaurant zie ik ze op het toilet staan. Ze vallen me niet voor niets op: het lettertype en de kleuren van het etiket spreken me erg aan.

Ik was dan ook blij verrast toen vriendin H. tegen me zei ‘Ik heb iets leuks voor je om uit te proberen’. Daar zag ik dezelfde letters weer, ditmaal op een klein rond blikje. In het blikje zat smeerbare deodorant van We love the planet.

review deodorant welovetheplanet

Deze deodorant wordt in Nederland gemaakt en bevat alleen maar biologische ingrediënten (en natuurlijk géén aluminium). Elke deodorant heeft als basis een combinatie van onder andere bijenwas, kokosolie, maiszetmeelpoeder en zuiveringszout.

Mijn dag begon met een pittige Pilates-les en die test heeft ‘We love’ glansrijk doorstaan

Er zijn 5 verschillende geuren, ik kreeg ‘Forever Fresh’ (de turquoise, die goed in mijn badkamer kleurt). Hij ruikt een beetje naar patchoeli, niet een geur die ik zelf uit zou kiezen, maar omdat het een subtiele geur is vind ik het nog wel lekker.

De volgende dag kon ik ‘m gelijk grondig testen: mijn dag begon met een pittige Pilates-les en die test heeft ‘We love’ glansrijk doorstaan. Ik hoefde ‘m niet opnieuw aan te brengen en aan het einde van de dag rook ik nog steeds het kruidige, ietwat gronderige geurtje.

welovetheplanet_ig

De crème is zo zacht dat hij ook vlak na het epileren prettig aanvoelt op de huid en het blikje neemt maar heel weinig plaats in in je tas, ook fijn! En voor pietlutten zoals ik: ook als het etiket van het blikje nat wordt, zoals dat nogal eens voor kan komen als ‘ie op de badrand ligt, droogt ie weer helemaal netjes op en ziet het etiket er als nieuw uit. Het lijkt me ook erg handig dat je aan een blikje gewoon kan zien wanneer je deodorant bijna op is. Met een roller sta ik nog wel eens te schudden en het kogeltje te rollen om te kijken of er nog iets uit komt. Bij een blikje kun je gewoon letterlijk zien wanneer de bodem in zicht komt. Mijn enige probleem is dat ik nog niet weet of ik dan Original orange, lovely lavender of mighty mint uit ga proberen.

De deodorant van We love the planet kost €11,50.

Dit artikel kan betaalde links en/of affiliate links bevatten, wij plaatsen alleen aanbevelingen waar wij zelf achter staan.

Reacties zijn gesloten.