Een herbruikbare (lunch)verpakking waar je blij van wordt

De Boc’n Roll is de handige én milieuvriendelijke vervanger voor aluminiumfolie, boterhammenzakjes en boterhammentrommeltjes. Bij EcoGoodies mochten we er eentje testen, lees snel verder wat wij van de Boc’n Roll vinden.

Bij EcoGoodies zijn we erg fan van alles wat ons afval bespaart, en dus waren we erg benieuwd naar dit leuke nieuwe product van BespaarBazaar. Wat meteen opviel is het superhippe ontwerp. Wij kregen een vrolijke paarse Boc’n Roll in de bus, met een geel label en klittenband om de Boc’n Roll te sluiten.

Is het handig?
Wij vinden van wel! Je pakt heel gemakkelijk je broodjes ermee in, en je kan de Boc’n Roll zo in de wachmine gooien en dan komt ie er net zo fris weer uit. Wil je de Boc’n Roll dagelijks gebruiken, dan is het wel handig als je er meerdere hebt, tenzij je elke dag een wasje draait. Bij ons werd de Boc’n Roll namelijk wel vrij snel vies, maar dat hangt er natuurlijk erg vanaf wat je erin doet, je kan de Boc’n Roll ook gewoon even schoonvegen. Een leuk extraatje: je kan de Boc’n Roll ook meteen als placemat gebruiken.

bocnrollMateriaal
De binnenkant is gemaakt van stevig, recyclebaar kunststof, waardoor je lunch net zo vers blijft als in een plastic zakje. Het kunststof is speciaal gemaakt voor het conserveren van voedsel. De buitenkant is gemaakt van 2 slijtvaste lagen stof, 35% katoen en 65% polyester. Je vouwt de Boc’n Roll dicht met klittenband.

Praktisch
De Boc’n Roll is lichtgewicht en neemt na gebruik geen plek meer in. De Boc’n Roll past makkelijk om elke lunch en is ook te gerbuiken als placemat. Lees meer over de Boc’n Roll op de site van BespaarBazaar. De Boc’n Roll kost €8,50 en is in verschillende vrolijke kleuren verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *