De duurzame, praktische en super toffe kinderkleding van Boys&Girls uit Engeland

 

Ken je het funky kinderkledingmerk Boys&Girls uit Engeland al? Dit merk maakt moderne kinderkleding zonder zich iets aan te trekken van trends. Ze maken daardoor tijdloze kleding voor kinderen die kind mogen zijn (en dus geen mini-volwassenen). Hun ontwerpen zijn simpel, tof en comfortabel.

Het mantra van Boys&Girls is ‘OUT TO PLAY’ en daar is al hun kinderkleding op gebaseerd: als het niet comfortabel en praktisch genoeg is om in bomen te klimmen, dan is het niet geschikt voor kinderen!

De collecties van Boys&Girls zijn altijd grotendeels unisex en de kleuren zijn levendig, vrolijk en fris, de ontwerpen zijn urban, oftewel cool én praktisch. Daarnaast is de kleding sterk en duurzaam en ze blijft mooi. Was na was. Dus geschikt voor elke speeltuin, park, weiland, bos of welke ontdekplek dan ook. Vies worden mag!

Boys&Girls komt uit London waar ze geïnspireerd worden door de kinderen uit de buurt. Dezelfde kinderen schitteren ook op de foto’s van Boys&Girls. Ze werken niet met professionele fotomodelletjes, omdat ze geloven dat alle kinderen mooi en geweldig zijn. Het geeft het merk een échte persoonlijkheid. En met Boys&Girls ‘your kid stands out in the crowd’.

Alle kinderkleding van Boys&Girls is met zorg gemaakt in Turkije onder eerlijke omstandigheden. Het gebruikte katoen is GOTS gecertificeerd (100% biologisch) voor het extra feel-good gevoel.

Dit (h)eerlijke merk is verkrijgbaar bij www.ekodepeko.nl, kinderkleding met een hart ♥

Bij Eko de Peko is alle kinderkleding gemaakt van biologisch katoen, zonder gifstoffen bewerkt en gemaakt onder eerlijke omstandigheden.

Reageer