Duurzame mode: eco-chique slow fashion van Ellen Wilink

Ken je de bijzondere ‘slow fashion’ eco kleding van ontwerpster Ellen Willink al? Deze mooie eco-chique ontwerpen zijn nu te koop bij Sincero in Utrecht en natuurlijk bij de webwinkel van Sincero

Biologische stoffen
Ellen heeft 15 jaar ontwerpervaring en werkt de laatste jaren vooral met biologische stoffen als eco-linnen, hennep, biologisch katoen en biowol. Haar ontwerpen zijn vrouwelijk, met een goede pasvorm en aparte details. Haar inspiratie haalt ze o.a. uit de kleurrijke en organische ontwerpen van kunstenaar en architect Hundertwasser.

Marouscha-Soowpictures_for_Ellen_Willink3_kleinSlow fashion
Haar slow fashion basiscollectie bestaat uit o.a. rokken, giletjes en mooie truitjes. Slow fashion, dus niet elk seizoen een geheel nieuwe collectie, maar ze verrast af en toe met unieke kledingstukken. Je hoeft dus niet bang te zijn op een feestje iemand in dezelfde outfit tegen te komen! De stukken combineren ook goed met je dagelijkse kleding en geven je outfit een net wat meer aparte uitstraling.

Alle kleding wordt ofwel door haarzelf gemaakt of in sociale werkplaatsen in Nederland. Dit sociale aspect is erg belangrijk voor Ellen en ze hoopt binnenkort ook in Den Bosch te kunnen produceren.

Je kan de ontwerpen van Ellen Willink ook bij de webwinkel van Sincero aanschaffen met de EcoKadobon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *