Duurzame Lunchbots RVS broodtrommels nu met vrolijk gekleurde deksels

De duurzame broodtrommels van Lunchbots zijn uit veel huishoudens niet meer weg te denken. Ze zijn hét alternatief op de plastic broodtrommel of (nog erger!) wegwerp zakjes. De Lunchbots zijn gemaakt van hoge kwaliteit RVS en daarom veilig en duurzaam. Ze waren al in verschillende kleuren te verkrijgen, maar helaas kan de verf op het materiaal slijten of beschadigen. Maar er is goed nieuws, er zijn nu leuke hoesjes te verkrijgen die de Lunchbots opleuken en beschermen!

Een Lunchbot is de ideale manier om je lunch of andere snacks mee te nemen. Er zijn verschillende varianten met verschillende formaten vakjes te verkrijgen. Zo kun je de bijvoorbeeld de perfecte gezonde schoollunch samenstellen: niet alleen een boterham, maar ook fruit of andere gezonde snacks. Omdat de Lunchbots van RVS zijn gemaakt, zijn ze hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Het materiaal neemt geen geurtjes op en lekt geen chemische stoffen in voedsel, zoals bij plastic wel gebeurt. 

 

lunchbots

De nieuwe Lunchbots hebben een gekleurd hoesje aan de buitenkant gemaakt van BPA-vrij polypropeen. De binnenkant, dus het gedeelte dat met voedsel in aanraking komt, is gewoon van RVS. Ook erg fijn: deze lunchbots kunnen gewoon in de vaatwasser!

Te koop vanaf €19,95 bij onder andere GreenJump.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *