fbpx

Begin het nieuwe jaar goed, shop duurzaam met korting!

happy newyearHappy New Year! Nu het nieuwe jaar begonnen is, zijn de dure feestdagen voorbij. Vaak heel gezellig allemaal, maar ook best druk! Nu het nieuwe jaar ingeluid is, gaan veel mensen nadenken over goede voornemens. Wat dacht je van het goede voornemen om duurzamer te leven? En om producten te kopen die beter voor onze aarde zijn, en waar de makers een eerlijk loon voor ontvangen? Daar wordt je zelf blij van maar de makers in andere landen ook.

Vele shops houden nu hun grote uitverkoop, dus het is nu dé kans om mooie duurzame producten en kleding te scoren!

Neem eens een kijkje bij de sale van de volgende shops:

watMooi – duurzame mode bij mode webshop watMooi is er véél sale! Kortingen lopen tot wel 50% dus sla nu je slag en vul je duurzame garderobe aan.

mooivoorminder 2016 winter banner 374

Greenjump – duurzame producten voor elk huishouden
Dit is dé webshop voor duurzame huishoudelijke items zoals de mooie RVS flessen en thermosflessen en allerlei milieuvriendelijke producten voor baby’s en kinderen. Neem zeker een kijkje want er zitten forse kortingen bij!

unnamed 1Waschbaer – duurzaam warenhuis
Deze super uitgebreide shop met veel mode voor dames, heren én kinderen maar ook allerlei andere ecologische producten zoals verzorgingsproducten, schoonmaakmiddelen en andere dingen voor in huis heeft niet alleen sale, vanwege hun 30-jarig jubileum betaal je ook nog eens helemaal geen verzendkosten! Een aanrader!

wb logo online jubi nlTOMS shoes
Bij TOMS is er nog steeds sale, zowel bij de zomer- als wintermodellen! Kortingen tot wel 50% dus scoor snel zo’n fijn TOMS paar, waarvan voor elk verkocht paar een paar schoenen word gedoneerd aan een kind in nood.

toms sale dec

Wij wensen iedereen een heel fijn en goed 2017! Wij bij EcoGoodies hebben er erg veel zin in en je kunt veel nieuws hier verwachten op onze website 🙂