Ontdek deze 5 populaire duurzame relatiegeschenken

Het einde van het jaar is in zicht en veel bedrijven zijn op zoek naar relatiegeschenken om klanten, relaties en medewerkers te bedanken voor de inzet en fijne samenwerking in het afgelopen jaar. Maar een relatiegeschenk kan ook op andere momenten een mooie manier zijn om je waardering te laten blijken.

duurzame relatiegeschenken

En ook op het gebied van relatiegeschenken is het mogelijk om te kiezen voor een duurzame variant. Als het gaat om manieren om je bedrijf te verduurzamen, dan kan dat één van de stappen zijn. Zo laat je ook aan de buitenwereld zien dat je duurzaam bezig bent. Maar wat geef je dan? Het bedrijf Pinkcube levert eco relatiegeschenken die je kunt laten bedrukken met je logo. Wij vroegen ze wat momenteel de 5 meest populaire duurzame relatiegeschenken uit hun aanbod zijn.

1. Een boodschap op groeipapier

De kracht van een groene boodschap. En dat kun je in dit geval heel letterlijk nemen. Want heb je weleens gehoord van groeipapier ofwel zaadpapier? Het papier bevat zaden van bloemen, kruiden of groenten en wanneer je het papier onder de grond stopt en water geeft, dan gaan de plantjes groeien! Een mooie manier om je boodschap een groen tintje te geven.

groeipapier

2. Potje vergeet-me-nietjes

Zorg ervoor dat klanten of relaties je niet vergeten en geef ze een potje met vergeet-me-nietjes! Het is een terra cotta potje met vergeet-me-niet-zaadjes. Het potje is bedrukbaar met het logo van je bedrijf, een tekst of een andere opdruk.  

potje vergeet me nietjes

3. Draagtas van eco katoen

Het is altijd fijn om een extra tasje bij te hebben voor als je bijvoorbeeld snel even wat boodschappen gaat doen of kleding gaat kopen in de stad. Zo’n herbruikbare tas van eco katoen is niet alleen duurzaam, maar het zorgt er ook nog eens voor dat er minder plastic tasjes in omloop zijn. Zo’n tas biedt volop ruimte voor je logo en de ontvangers dragen je logo letterlijk mee. Vul de tas met leuke duurzame geschenken en maak er een duurzaam verrassingspakket van.

oeko tex katoenen draagtas

4. Join the Pipe waterfles

Het hoeft niet altijd alleen te gaan om producten van duurzame materialen, maar met een herbruikbare waterfles draag je als bedrijf ook nog bij aan het verminderen van plastic flesjes die in omloop zijn. De ‘Join the Pipe’ waterfles is een extra bijzondere waterfles, want de opbrengst wordt gebruikt om zwerfafval in de sloppenwijken van Nairobi op te ruimen.

herbruikbare waterfles

 

5. ShowerTimer

Zorg voor bewustwording over het verbruik van water in de douche met deze ShowerTimer. Want als je korter in de douche staat, dan scheelt dit aanzienlijk op je totale water- en energieverbruik voor het opwarmen van water. Een handige gadget die iedereen zou moeten hebben hangen op de badkamer. De douchetimer heeft een zuignap aan de achterkant, zodat deze makkelijk op de tegels van de badkamer bevestigd kan worden.

showertimer

Laat je inspireren door de 5 populaire duurzame relatiegeschenken en bedenk wat goed past bij je bedrijf en de (duurzame) boodschap die je wilt uitdragen. Bekijk nog meer duurzame gadgets en cadeaus en lees nog meer artikelen over duurzame producten. Genoeg mogelijkheden voor een leuk, duurzaam relatiegeschenk!

Dit artikel kan betaalde links en/of affiliate links bevatten, wij plaatsen alleen aanbevelingen waar wij zelf achter staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *